Анћелоти подржао Анелку

Tренер Челсија Карло Анчелоти рекао је да никада није имао проблема са фудбалером Николом Анелком и критиковао Фудбалски савез Француске због казне за нападача са 18 утакмица забране играња за репрезентацију.

"Он је добар човек. Са њим никада нисам имао проблема. Био сам веома изненађен његовим понашањем на Светском првенству. Мислим да би Анелка био последњи фудбалер који би викао на мене", рекао је Анћелоти британским медијима.  ФС Француске казнио је Анелку са 18 утакмица забране играња за репрезентацију због сукоба са тадашњим селектором Ремоном Доменеком током Светског првенства у Јужној Африци. 

Поред њега суспендована су још тројица репрезентативаца због бојкота тренинга на Светском првенству у Јужној Африци. Сви репрезентативци Француске, њих 23, бојкотовали су један тренинг током Мoндијала у знак протеста што је Доменек одстранио Анелку из екипе.

"Анелка воли свој посао, воли фудбал. Али не воли публицитет и поседује јак карактер. Прошле године није пропустио ниједан тренинг. Мислим да казна није праведна - много је 18 утакмица суспензије. Он је частан човек и није то заслужио. Али, добро је то поднео", рекао је Анћелоти.

Анелка је критиковао челнике Фудбалског савеза Француске, назваши их кловновима и рекао да је "умирао од смеха када је чуо казну". Он је тада нагласио да се после Светског првенства у Јужној Африци повукао из репрезентације.

"То је добра вест за мене, пошто ће остати у клубу током пауза за међународне утакмице репрезентација. Може да одржава кондицију", додао је италијански тренер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи