Рајковић на мети Витесеа

Млади фудбалер Челсија Слободан Рајковић ускоро би могао да се врати у Холандију. После три сезоне проведене на позајмици у екипама ПСВ из Ајндховена и Твентеа, сада и Витесе тражи српског играча.

Млади српски фудбалер Слободан Рајковић, који се налази у екипи Челсија, ускоро би могао да промени средину.

За услуге Рајковића заинтересован је холандски Витесе, који је после доласка новог власника, грузијског бизнисмена Мараба Јорденија на чело клуба, добио већа финансијска средства да појача екипу.

Рајковић би у холандски клуб дошао као позајмљени играч, а поред српског фудбалера у Витесе би на једногодишњу позајмицу стигао и фудбалер Ајакса, Исмаил Аисати.

Док би за Аисатија постојала могућност да Витесе по завршетку позајмице откупи уговор, за Рајковића не би постојала слична опција, јер Челси не жели да се одрекне услуга младог српског фудбалера. 

Рајковић је и ранијих сезона играо у холандском првенству, када је такође као позајмљени играч наступао за екипе ПСВ Ајндховена и Твентеа.

Занимљиво је извештавање медија који су спекулисали да иза куповине Витесеа од стране грузијског бизнисмена у ствари стоји Роман Абрамович, који је тако добио резервни клуб у који би слао младе и резервне фудбалере на "каљење".

Иако је руски мултимилијардер одбацио ове наводе, није искључено да се ове тврдње на крају покажу као истините.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи