Звезда гостује у Инђији

Утакмицама другог кола овог викенда наставља се такмичење у фудбалској Супер лиги Србије, Црвена звезда гостује у Инђији, док је Партизан због обавеза у плеј-офу за Лигу шампиона одложио меч против кулског Хајдука.

Црвено-бели су у првом колу разочарали своје навијаче, пошто су против домаћег Смедерева одиграли без погодака.

Победа против Инђије, дебитанта у Супер лиги, представља императив како не би већ на почетку шампионата заостали за водећим екипама.

Инђија је у првом колу изгубила од Партизана са 2:1, али је оставила солидан утисак на стадиону у Хумској улици.

Бранилац титуле Партизан требало је да дочека Хајдук из Куле, али је Заједница Суперлигаша, на молбу црно-белих, одложила тај меч за 4. септембар.

Партизан у уторак игра против Андерлехта реванш утакмицу плеј-офа за Лигу шампиона и затражио је одлагање како би се што боље спремио за дуел у Бриселу.

Новосадска Војводина је, попут Звезде, изневерила очекивања својих присталица у првом колу и на свом терену одиграла без голова против Јагодине.

"Лале" у другом колу гостују БСК Борчи, екипи која је у првом колу ремизирала 1:1 против Спартака из Суботице.

Суботичане, освајаче четвртог места у прошлом шампионату, овог викенда очекује гостовање у Ивањици код Јавора, који је у првом колу одиграо 1:1 против Борца из Чачка.

Чачани гостују код Чукаричког, који је у првом колу доживео дебакл против Рада (0:4), док ће Јагодина дочекати Смедерево.

Екипа Рада ће на гостовању у Крагујевцу код Металца покушати да потврди добру форму из првог кола, док ће Слобода Севојно у Ужицу дочекати ОФК Београд.

Oд 17.30 игра се пет утакмица другог кола, а у недељу у 17 сати састају се Инђија-Црвена звезда и Јавор-Спартак.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи