Роналдо на крају каријере

Један од најбољих фудбалера свих времена Луис Назариа да Лима Роналдо изјавио је да би на крају сезоне могао да заврши каријеру. Роналдо је члан Коринтијанса, а због повреде није играо више од три месеца.

Бразилски фудбалер Роналдо наговестио је да би крајем године могао да оконча играчку каријеру. Роналдо је бразилској телевизији Глобо рекао да жели да годину заврши у високом ритму, а да ће затим одлучити да ли ће наставити да игра и следеће сезоне.

Последњу утакмицу за бразилски Коринтијанс 33-годишњи Роналдо је због повреда играо пре више од 100 дана због чега су се поново појавили и његови стари проблеми са килажом.

Роналдо је зато признао да се крај његове каријере "ближи сваким даном", али је истакао да жели да се "још једном жртвује како би годину завршио на леп начин".

Казао је и да не жели да од завршетка каријере прави велику фешту, већ да ће само после свог последњег меча, који год то био, објавити да је готово.

Роналдо, коме су медији дали и надимак "феномен", каријеру је провео играјући за Крузеиро, ПСВ из Ајндховена, Барселону, Интер, Реал из Мадрида, Милан и Коринтијанс.

Титулу првака света је са репрезентацијом Бразила освајао 1994. и 2002. године. Рекордер је по броју постигнутих голова на светским првенствима на којима је 15 пута тресао противничке мрежа.

Само су Роналдо и пензионисани Француз Зинедин Зидан три пута проглашавани за најбољег играча света у избору Светске фудбалске федерације (ФИФА).

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи