Мрђа све ближи Хумској

Драган Ђурић, председник ФК Партизан, потврдио да су "црно-бели" у преговорима са Војводином око преласка Драгана Мрђе у редове шампиона Србије. Партизан "мерка" и странце, док Клео остаје, макар до зиме.

Председник фудбалског клуба Партизан Драган Ђурић потврдио је медијима да "црно-бели" преговарају са Војводином око преласка Драгана Мрђе у редове шампиона Србије, али и да он није једини играч са којим се преговара.

"Клубови су се у начелу договорили, али да би посао могао бити завршен мора да се утаначе још неки детаљи. Близу смо решења, али још увек ништа није готово. Уосталом, Партизан и на другим странама тражи појачање у нападу", истакао је Ђурић.

Једно је сигурно, Мрђа ће у среду увече бити у Хумској улици, где ће са осталим репрезентативцима Србије дочекати Грчку, у пријатељском сусрету.

"Као што је Војводини у интересу да узме што више за Мрђу, тако је Партизану у интересу да плати што мање, водећи наравно рачуна о квалитету фудбалера. Нападач Војводине није једини играч са којим тренутно преговарамо", додао је председник "црно-белих", који није желео да открије о ком играчу се ради.

Истовремено, председник Партизана најавио је да ће се већ у среду знати ко је нови нападач Партизана, као и да, без обзира ко буде стигао у Партизан, Клео није на продају, бар не до зиме.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи