Победа Бразила

У пријатељској фудбалској утакмици, одиграној јутрос у Њу Џерсију пред више од 77.000 гледалаца, репрезентација Бразила савладала је САД са 2:0 (1:0).

Стрелци за Бразил били су Нилмар у 29. и Пато у 46. минуту.

Нови селектор Бразила Мано Менезес, који је наследио Карлоса Дунгу, за утакмицу против САД позвао је 11 дебитаната, а на терену била су само четворица учесника недавно завршеног Светског првенства у Јужној Африци: Дани Алвеш, Рамирес, Робињо и Тијаго Силва.

Новајлије су потпуно оправдале очекивања новог селектора који је по завршетку сусрета изјавио да је веома задовољан наступом млађих играча који се тек пробијају на међународну сцену.

Бразил је наступио у следећем саставу:

Виктор, Дани Алвеш, Тијаго Силва, Давид луиз, Андре Сантос, Лукас Леива, Рамирес (Ернанес), Пауло Енрике Гансо (Жусилеи), Робињо (Диего Тардели), Пато (Андре), Неимар (Едерсон, Карлос Едуардо)

С А Д: Хауард (Гузан), Спектор, Гонзалес, Боканегра (Гудсон), Борнштајн, Бедоја (Гомез), Еду, Бредли, Филбахер (Кљештан), Донован (Финдли) и Бадл (Алтидор).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи