Осиек нови селектор Аустралије

Бивши фудбалски репрезентативац Немачке Холгер Осиек постављен је за новог селектора Аустралије.

Осиек (61) ће на месту селектора Аустралије заменити Пима Вербека, који је напустио тим по завршетку Светског првенства у Јужној Африци, на коме је екипа такмичење завршила у групној фази са четири бода.

Немачки стручњак је био помоћни тренер селектора репрезентације Франца Бекенбауера на Светском првенству у Италији 1990. године, када су "панцери" освојили турнир.

"У наредном периоду током којег ћемо се припремати за Светско првенство 2014. године, обавићемо смену генерација у националном тиму. То ће значајно утицати на каријере младих играча, али и тренера у Аустралији", навео је Осиек у саопштењу.

Осиек је на кратко предводио младу селекцију Немачке, био је селектор Канаде, а радио је још у Ванкуверу, Фенербахчеу, Коџаелију, Бохуму и Урави, са којом је 2007. године освојио Азијску Лигу шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи