Карваљо код "Посебног"

Жозе Мурињо нашао решење за задњу линију. Искусни Рикардо Карваљо, после шест година у Лондону, креће пут Мадрида. Португалац ће се придружити сународницима Мурињу, Пепеу и Кристијану Роналду.

Португалска колонија у "краљевском" клубу добија ускоро новог члана. Пепеу, Кристијану Роналду и "Посебном" придружује се и Рикардо Карваљо.

Челси и Реал су договорили све детаље трансфера, па остаје да 32-годишњи Карваљо прође лекарске прегледе и потпише уговор са "краљевским" клубом.

„Карваљо ће потписати двогодишњи уговор", стоји у саопштењу Реала, док на званичном сајту Челсија пише да се клуб "захваљује Рикију на шест година верности и да му 'плавци' желе све најбоље у наставку каријере".

Жозе Мурињо је, још једном, повео са собом "провереног" играча, јер је Карваљо играо за Муриња и у Порту и касније у Челсију.

"Посебни" је очајички покушавао да ојача задњу линију Реала, нарочито на позицији десног бека, али како није успео да "повуче" за собом Маикона из Интера, одлучио се за, изгледа, јефтинију варијанту. Долазак Карваља, који игра на позицији штопера, вероватно ће вратити Серхија Рамоса уз десну аут-линију.

Пре Карваља, код Муриња су дошли Анхел Ди Марија, Педро Леон, Серхио Каналес и Сами Кедира. Занимљиво, Карваљо је пети играч који је напустио Челси, иако лондонски клуб брани титулу у шампионату. Пре њега, Лондон су напустили Џо Кол, Деко, Балак и Белети.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи