Балотели "оплео" по родитељима

Марио Балотели, после две године, наставио рат са биолошким родитељима. Да нисам постао то што сада јесам, не би их било брига за мене, рекао "Супер Марио".

Званичну веб-страницу Марио Балотели искористио је за негирање речи биолошких родитеља који су у разговору за италијанске медије, по његовим речима, покушали да баце љагу на породицу која га је удомила као двогодишњака.

"Тако нешто не могу прихватити, између осталог зато што у Бреши живи моја једина права породица, она која ме одгојила и која ме воли. И једина која може причати о Марију. Можда људи у Бреши не знају да са породицом која ме усвојила живим 16 година, што сваке две године обнавља тамошњи суд. Можда ти исти не знају и да сам ја то затражио када ми је било 13 и да сам усвојен када ми је било 18, у децембру 2008. године", написао је Балотели.

"Своје биолошке родитеље сам замолио да поштују моју приватност, као што је то увек чинила и породица која ме усвојила, али никада нису желели да ме послушају. Зато, остало ми је само да поновим оно што сам рекао пре две године - да нисам постао Марио Балотели не би их било брига за мене", стоји на званичном вебсајту "Супер Марија".

Балотелијеви родитељи су пореклом из Гане, али је Марио рођен у Палерму. Марио је имао великих проблема са здрављем и неколико операција до друге године, док су поједини лекари мислили да неће преживети.

Међутим, како се његово здравствено стање побољшало, породица се преселила у Брешу, али је и даље једва састављала крај са крајем, а у стану су живели са још једном породицом која се доселила из Африке.

Када су се родитељи обратили социјалној служби за помоћ, они су предложили да дају Марија на усвајање, јер се тада опорављао од операције.

Породица Балотели, коју је социјална служба предложила, могла је да пружи младом Марију све оно о чему су његови родитељи сањали.

"У том тренутку помислили смо да је то најбоље за Марија. Виђали смо га сваке недеље и све је било у реду. Мислили смо да ће у једном тренутку, када се ствари мало среде, Марио да се врати, али је породица Балотели сваки пут продужила старатељство", рекао је Томас Марвуа британском "Дејли мејлу", што је натерало Марија на одговор.

Са породицом Балотели живи од друге године живота, а неколико пута је изјавио да су се његови биолошки родитељи појавили у његовом животу тек онда када је постао познат и зарадио новац.

Сада, Балотели је на корак од Манчестер ситија, а спрема се и за деби у дресу "азура", који играју против Обале Слоноваче, са потпуно реновираним тимом и са новим селектором.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи