Држ' те судију!

Ево како узаврела латино крв долази до тачке кључања. Судија у Чилеу "опалио" је шамар фудбалеру, након чега је трчао колико га ноге носе не би ли извукао живу главу.

Опет Јужна Америка, и опет Чиле. Страсти у овој латиноамеричкој земљи очигледно се не смирују ни на фудбалским теренима, па су Чилеанци "припремили" још један инцидент који је врло брзо шокирао, али и забавио остатак планете.

Главни судија на једној утакмици у Чилеу, показао је фудбалеру црвени картон због оштрог старта. Играч, који се свакако не слаже са оваквом одлуком, расправљао се са судијом, који је, пак, показао, мада на веома "учтив" начин, да са њим нема расправе.

Ошамарио је фудбалера, који се срушио на земљу, док су његови саиграчи притрчали судији покушавајући да се физички обрачунају са њим.

Иако је у почетку био веома сталожен и смирен, убрзо, када је видео да је "ђаво однео шалу", судија је трчао као никада до сада, не би ли сачувао живу главу.

На крају, играчи обе екипе су јурили за судијом, а цела ситуација је изгледала као у серији "Бени Хил". 

Овај пут, светло није било на крају тунела, већ на почетку, јер су се судија, као и његови помоћници, спасили линча у тунелу који води до свлачионица.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи