Антић очекује победу

У пријатељском мечу са Грчком, селектор "орлова" Радомир Антић очекује добру игру и победу. Мој посао је да браним интерес репрезентације, поручио Антић. Селектор сматра да је казна од четири меча неправедна, али да има одличне сараднике који нису навикнути на импровизацију, већ на препознатљив систем.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Радомир Антић истакао је пред сутрашњи пријатељски меч против селекције Грчке да на стадиону Партизана очекује добру игру и победу његових изабраника. 

"До сада нас је пратила лепа атмосфера на трибинама. Бодрили су нас навијачи из свих делова Србије, али и из суседних држава у којим живи српски народ", подсетио је Антић и захвалио играчима на великој преданости и залагању у репрезентативном дресу.

Селектор "орлова" је на конференцији за новинаре у Ковилову оценио да је "привилегован човек" јер ради са државним тимом, напоменувши да је увек максимално одговорно приступао свим обавезама.

"Свестан сам и данас својих обавеза, иако нам је уочи пријатељског меча са Грцима наметнут изузетно непријатан амбијент. Према играчима сам био потпуно искрен јер само тако можемо да схватимо ситуацију у којој се наш фудбал тренутно налази", напоменуо је Антић.

Он је поручио да је његов посао да "брани интерес репрезентације и културу српског фудбала" и да се не обазире на "ствари" на које не може да утиче.

"Не желим да улазим ни у какву полемику и тумачење мојих односа са челницима Фудбалског савеза Србије. Мишљење о најављеној могућој ревизији уговора задржаћу за себе, само ћу напоменути да је уговор потписан на обострано задовољство", нагласио је Антић.

Према његовим речима, казна од четири утакмице суспензије због вређања уругвајског судије Хорхеа Ларионде након завршетка сусрета са Аустралијом на шампионату света у Јужној Африци је "драконска, ригорозна и непримерена", али он сматра да има "уходане сараднике који нису навикнути на импровизацију, већ на препознатљив систем".

"Скоро две године смо на окупу и знамо како се ради овај посао. Имамо одличну комуникацију и праву породичну атмосферу. Зато сматрам да смо спремни да превазиђемо све проблеме", закључио је Антић, за кога јавност у Србији "лицитира" да ће му сутрашњи меч са Грцима бити последњи на клупи наше репрезентације.

Као могуће његове наследнике београдски медији претходних дана помињали су Синишу Михајловића, Душана Бајевића, Славољуба Муслина, Илију Петковића и Лотара Матеуса.

Утакмица Србија - Грчка игра се сутра од 20.30 часова на стадиону Партизана.

Број коментара 41

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи