Фергусон: Вратићемо титулу

Менаџер "црвених ђавола“ сер Алекс Фергусон сигуран је да ће његов тим освојити титулу ове сезоне и преотети је од великог ривала, екипе Челсија. Искусни Шкот сматра да је недељни сусрет два ривала показао ко је бољи и тврди да Манчестер јунајтед има играчки кадар да победи сваку екипу у Премијер лиги.

Екипа Манчестер јунајтеда освојила је први трофеј у новој сезони. У недељу, на Вемблију, у мечу Суперкупа Енглеске, савладана је екипа Челсија (3:1), највећи конкурент за освајање титуле у новој сезони Премијер лиге, која почиње наредног викенда.

Сер Алекс Фергусон, менаџер "црвених ђавола" презадовољан је и игром и резултатом у великом мечу.

"Задовољан сам екипом. Ако сви буду спремни и остану у форми, мислим да имамо велике шансе за освајање титуле", изјавио је Ферги после освојеног трофеја.

Стрелци за "ђаволе" били су Валенсија, Ернандез и Бербатов, а Фергусона највише може да задовољи партија младог Мексиканца, који је поред постигнутог гола показао да се врло брзо привикао на острвски стил фудбала.

"Моји играчи су гладни, мислим да сте то видели данас. Имали смо одличне периоде игре, стварали смо шансе и заслужили смо победу", задовољан је Шкот.

Искусног стручњака може да радује и игра Вејна Рунија, који је показао да је повреда прошлост и да у нову сезону улази са жељом да се титула врати у витрине на "Олд Трафорду".

"Имамо искусне играче, попут Видића, Сколса или Гигса. Они су ту да помогну новајлијама да се прилагоде нашем стилу игре. Што се Рунија тиче, презадовољан сам његовом игром, али оно што је најважније је игра целе екипе", завршава сер Алекс.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи