Јуве испустио предност, реми Роме

Фудбалери Роме одиграли су данас нерешено (3:3) у Ливорну против истоименог тима у утакмици 28. кола италијанске Серије А, а истим резултатом у Торину су поделили бодове Јувентус и последњепласирана Сијена.

Утакмица у Тоскани била је веома занимљива, са доста преокрета, а бодови су били преко потребни обема екипама - Ливорну за опстанак у елити, а Римљанима за прилазак на табели шампиону Интеру на само четири бода.

Упркос чињеници да "вучица" данас није тријумфовала, изабраници Жозеа Муриња, који су у петак поражени од Катаније са 3:1, и даље су угрожени на првој позицији, пошто њихов градски ривал Милан вечерас дочекује Кјево и уколико "росо-нери" славе у том сусрету, примаћи ће се Интеру на само бод заостатка.

Јувентус је након првих десет минута водио против Сијене са 3:0, али ни тако високо вођство није било довољно најтрофејнијем италијанском клубу да победи "фењераша".

У веома критичној ситуацији налази се Лацио, који је поразом од Барија (0:2) у Риму озбиљно довео у питање опстанак у Серији А, пошто је сада први "изнад црте" са само три бода више од Ливорна.

Резултати утакмица 28. кола Серије А:

Болоња - Сампдорија 1:1 (0:0)
Ђенова - Каљари 5:3 (4:2)
Јувентус - Сијена 3:3 (3:1)
Лацио - Бари 0:2 (0:0)
Ливорно - Рома 3:3 (2:3)
Парма - Аталанта 1:0 (0:0)
Удинезе - Палермо 3:2 (1:0)
Милан - Кјево 1:0

У петак је Катанија победила Интер 3:1, а у суботу је Фјорентина као гост савладала Наполи 1:0.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи