Звезда дочекује Напредак, Партизан у Кули

Упркос проблемима са чишћењем терена од снега, српски суперлигаши овог викенда играће утакмице 18. кола домаћег првенства, а водећа Црвена звезда дочекаће екипу крушевачког Напретка.

Напредак је јесенас освојио бод против Звезде, која је у прва два кола пролећног дела шампионата забележила две победе и повећала предност у односу на Партизан на пет бодова.

"Задужили нас јесу, али не треба на овај меч да гледамо као на  освету. Обавеза играча Црвене звезде је да на свакој утакмици иду на победу, без обзира на име ривала и резултате из прошлости", изјавио је голман Црвене звезде Саша Стаменковић.

Крушевљани су у прошлом колу освојили бод против Смедерева, а пре тога изгубили су од Металца.

Фудбалери Партизана гостују код кулског Хајдука и победа им је императив уколико желе да остану у трци за титулу са "вечитим" градским ривалом.

Партизан је у прошлом колу на свом терену разочарао навијаче одигравши без голова против Јавора, а у првом "пролећном" колу Београђани су савладали Борац.

Куљани су у прва два кола пролећном дела Супер лиге забележили два пораза.

Екипа Војводине, на чију клупу је ове недеље уместо Бранка Бабића дошао Милан Ђуричић, дочекаће Чукарички. Поразом од Металца у прошлом колу Војводина је треће место на табели препустила Спартаку, док је Чукарички прошлог викенда савладао Хајдук из Куле.

Фудбалери ОФК Београда ће у малом градском дербију одмерити снаге са Радом. "Романтичари" су у прошлом колу изгубили од Јагодине, док су "грађевинари" остали без бодова у дуелу са Црвеном звездом.

Екипа Младог радника дочекаће Јагодину, у дуелу у којем су му бодови преко потребни за борбу за опстанак у Супер лиги. 

У утакмици две екипе из средине табеле фудбалери Смедерева дочекаће Металац, док ће Јавор у Ивањици играти против БСК-а из Борче.

Једини меч 18. кола који је одложен за среду због снега је дуел у Чачку између домаћег Борца и суботичког Спартака.

У суботу се игра шест утакмица 18. кола, а први ће на терен, од 12.30 изаћи играчи Смедерева и Металца. Четири утакмице играју се од 14 сати, а дуел Црвена звезда-Напредак почиње у 16.30.

Утакмица у Кули између Хајдука и Партизана игра се у недељу од 14 сати.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи