Перес под баражном ватром

Мадридск Реал шесту годину заредом није успео да прође осмину финала Лиге шампиона, због чега се председник "краљевског клуба" Флорентино Перес нашао под баразжом ватром медија.

Чим се прошлог лета вратио на чело Реала, Перес је потрошио 250 милиона евра на појачања, а на Сантијаго Бернабеу су, између осталих, стигли Кристијано Роналдо и Кака.

Тада је навијачима обећано да је коначно дошао крај Реаловим посртањима у Лиги шампиона, али је за најскупљи тим света Лион још једном био непрелазна препрека.

"Тужно је да Перес још није схватио да се титуле не купују, него освајају", написао је колумниста "Ел Паиса" Хосе Самано.

"Када се лопта закотрља по терену, одлучују играчи и театер у холивудском стилу је потпуно неважан. У спорту је све могуће за праве спортисте, али не и за оне којима је терен само берза", написао је Самано.

Након пораза у две утакмице од Лиона (2:1), нестали су Пересови снови да ће Реал у мају стићи до десете титуле првака Европе у финалној утакмици која ће бити играна на Сантијаго Бернабеу.

Реал је претходно био понижен и у Купу краља, где га је елиминисао трећелигаш Алкоркон и за сада добро стоји само у националном шампионату, где дели прво место са Барселоном.

"Катастрофа која је задесила фараонски тим из Мадрида иста је као када би разорни земљотрес уништио Долину краљева у Египту", написао је Орфео Суарес у "Ел Мунду".

"Највећа казна за све у клубу је то што ће завршницу такмичења које је од Реала направило легенду и ове године гледати са стране", додао је он.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи