Прандели преузима Јувентус?

Италијански фудбалски стручњак Чезаре Прендели прихватио је понуду да у следећој сезони тренира Јувентус, само један дан након што је његова Фјорентина елиминсана из Лиге шампиона, објавили су локални медији.

Прандели је, како се наводи, већ следећег дана после елиминације од Бајерна у осмини финала Лиге шампиона разговарао са челницима Јувентуса и прихватио њихову понуду да потпише двогодишњи уговор.

Искусни 52-годишњи стручњак има уговор са екипом из Фиренце до јуна 2011. године, али је извесно да ће на крају ове сезоне напустити тај клуб.

Прандели се наводио и као једна од могућности за позицију новог селектора Италије, у случају да Марчело Липи напусти ту функцију по завршетку овогодишњег првенства света у Јужној Африци.

Јувентус се, подсећају италијански новинари, ове сезоне налази у великој кризи, па управа куба убрзано тражи новог тренера за следеће првенство. Иако је Алберто Закерони у току сезоне заменио Ћира Ферару, већ је извесно да ће у јуну морати да напусти клупу "црно белих".

Челници торинског клуба су до сада, осим са Пелегринијем, разговарали и са Рафаелом Бенитесом, Гусом Хидинком и Фабиом Капелом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи