Велики мотив против Напретка

Капитен фудбалера Црвене звезде Никола Лазетић изјавио је да ће његова екипа против Напретка имати велики мотив, пошто су Крушевљани у првом делу сезоне освојили бод против црвено-белих.

"Имамо мотив да се реванширамо. Али и да нисмо у Крушевцу одиграли нерешено, нама би циљ била победа. Играмо пред својим навијачима и само максимално ангажовани можемо да побеђујемо и освојимо титулу", рекао је Лазетић.

Лазетић је оценио да ће екипа, како сезона буде одмицала, играти све боље.

"После прве утакмице коју смо одиграли код куће против Јагодине, коментари у новинама су били песимистички. Боље је да се из утакмице у утакмицу подиже форма. Ми држимо константу и скупљамо бодове", казао је Лазетић.

Утакмица 18. кола Јелен Супер лиге између Црвене звезде и Напретка игра се у суботу од 16.30 у Београду.

Екипа Црвене звезде води на првенственој табели са 46 бодова, пет више од другопласираног Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи