Данко Лазовић прешао у Зенит

Репрезентативац Србије Данко Лазовић, који је од 2007. године играо за холандски ПСВ Ајндховрен, потписао је четворогодишњи уговор са руским прволигашем Зенитом из Санкт Петербурга.

У саопштењу руског клуба наводи се да ће се Лазовић екипи прикључити, после обавеза у репрезентацији Србије. Зенит није саопштио колико је износио трансфер српског репрезентативца, а холандски медији су објавили да се ради о пет милиона евра.

Лазовић, 27, је каријеру почео у крагујевачком Радничком 1998. године, а наредне сезоне је прешао у Партизан. За "црно-беле" је играо до 2003, с тим што је сезону 2000-2001 провео у Телеопитику.

У Фејенорд је прешао 2003. и за тај клуб је у 44 утакмице постигао девет голова, а 2006. се вратио се у Партизан. У дресу Партизана укупно је одиграо 86 утакмица и постигао 33 гола. Пре преласка у ПСВ, једну сезону је одиграо у Витезеу, за који је у 34. утакмице постигао 20 голова.

За репрезензацију је Лазовић одиграо 33 утакмице и постигао десет погодака.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи