Милановић: У Београд по пoраз

Председник фудбалског клуба Јагодина, Горан Милановић, изјавио је, да је утакмица Између Црвене звезде и Јагодине у Београду показала "да се само у Београду игра фудбал и да клубави из унутрашњости требају унапред да знају да у Београд иду по пораз, без обзира колико добро играли".

Пун горчине, Милановић је новинарима рекао: "Нека београдски клубови формирају своју лигу и нека играју међусобно, јер је евидентно, а јуче се то видело на делу, да у  фудбалском смислу Београд није Србија".

Милановић, који је и члан Извршног одбора Фудбалског савеза Србије и председник Судијске организације Региона Источна Србија, је истакао, да се јуче видело да, "клубови ван Београда када пођу у престобницу морају да рачунају на пораз у старту" и оценио да "није фер што нам се то не каже".

Клубови из Смедерева, Крушевца, Јагодине, Ивањице, Чачка, Горњег Милановца... по Београђанима, би требали да престану да играју фудбал. "Ако не могу да нас победе на регуларан начин, они нас побеђују на начин који није спортски и фер", додао је он.

"Узалудни су позиви да се публика у већем броју окупља на стадионима, уколико осим крађе и лоповлука, нема шта друго да види. Прво нам досуде непостојећи пенал, па онда непостојећи 'фаул' на ивици шеснаестерца, из кога смо примили гол", рекао је Милановић.

Ипак, то мање забрињава од опште ситуације и теденције, да "велики" клубови покушавају и успевају да се на овакав начин обрачунавају са "малим" клубовима из остатка Србије, оценио је Милановић.

Он је оценио да би "велики" квалитетом на терену требало да доказују своју величину и побеђују "мале", то би било логично. За разлику од Милановића, играчи и тренер Младен Додић, су самокритичнији и оцењују да су "Звезди морали да дају гол", и да су заслужили у најмању руку "нерешен резултат и бод". Они прекршај испред шеснаестерца, после кога је Јагодина примила гол,  oцењују "дискутабилним".

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи