Медији: Салцбургу победа против Звезде доноси 30 милиона

Аустријски фудбалски шампион Ред бул Салцбург, уколико елиминише Црвену звезде у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона, зарадиће најмање 30 милиона евра, преносе локални медији.

Како се наводи, поред стартне премије од Уефе за место у групној фази од 15,25 милиона евра, Салцбург ће, захваљујући ранг-листи коефицијаната, инкасирати додатних 8,8 милиона, а када се томе додају приходи од маркетинга и улазница, долази се до суме од око 30 милиона.

Салцбург у последње време добија значајну подршку спонзора, компаније "Ред бул", и сви се у клубу надају да ће ове године, коначно, у 11. покушају изборити пласман у елитно такмичење.

Први меч између Црвене звезде и Салцбурга игра се у уторак у Београду, а реванш је на програму наредне среде у Салцбургу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи