Валенсија и Севиља одиграли без голова

Фудбалери Валенсије и Севиље одиграли су 0:0 у другој недељној утакмици 32. кола шпанске Примере. Бетис бољи од Еибара 2:0, Селта савладала Гранаду са 3:0.

Севиља је у првом полувремену имала боље шансе, а најбољу је пропустио Стеван Јоветић, када је у 17. минуту погодио стативу.

Симоне Заза је имао неколико сјајних шанси за Валенсију, а у 74. минуту је и затресао мрежу, али гол није признат због офсајда. 

Севиља је остала на четвртом месту табеле, са три бода мање од трећепласираног Атлетико Мадрида.

Валенсија се попела на 11. место, са истим бројем бодова и бољом гол разликом од Алавеса, који у понедељак против Виљареала игра свој меч 32. кола. 

У првој данашњој утакмици, Еспањол је у гостима победио Леганес са 1:0, голом Леа Баптистаа у трећем минуту надокнаде времена.

Тим из Барселоне сачувао је тако шансе да ће се пласирати у Европу, пошто сада заостаје четири бода за Билбаом на шестом месту.

Фудбалери Бетиса савладали су на свом терену Еибар са 2:0, док је Селта у гостима савладала Гранаду са 3:0.

Двоструки стрелац био је Клаудио Бову, који је давао голове у 23. и 76. минуту, а погодак је постигао и Марсело Дијас у 73. минуту.

Селти је ово прва победа после два везана пораза, а Гранади је ово био пети пораз у последњих шест мечева, тако да је остала на претпоследњем месту са 20 бодова, три више од "фењераша" Осасуне и два мање од Хихона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи