Кинески навијачи бесни због посете повређеног Тевеса Дизниленду

Аргентинац Карлос Тевес, који важи за најплаћенијег фудбалера на свету, изазвао је негодовање навијача његовог новог тима Шангај Сенхуе зато што је виђен како се шета Дизнилендом иако је због повреде морао да пропусти утакмицу кинеске Суперлиге. Његово одсуство није нашкодило његовом тиму који је синоћ победио Чангчун Јатаи са 3-2.

Фудбалер, који је плаћен 39 милиона евра по сезони од доласка у Сенхуу почетком године, снимљен је јуче како се шета шангајским Дизнилендом, а његов тим је без њега увече играо против другог тима у кинеској Суперлиги.

"Плаћамо му десетине милиона да би себи приуштио посету с водичем по Шангају", написао је један корисник вебсајта за љубитеље фудбала.

"Питам се да ли је Шенхуа покрио његове трошкове у Дизниленду", написао је други навијач на истом сајту.

Аргентинац је повредио мишић на нози приликом последње утакмице.

"Он је у посети Дизниленду приватно и нема никаквог разлога да се казни", рекао је за Франс прес Ма Ју, порпарол Шангај Шенхуе.

Његово одсуство није нашкодило његовом тиму који је синоћ победио Чангчун Јатаи са 3-2.

Тевес је потписао двогодишњи уговор са кинеским клубом Шангај Шенхуа према коме ће зарађивати 39 милиона евра по сезони.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи