Реал без главних играча победио у Хихону, тријумф Атлетика

Фудбалери Реал Мадрида победили су у Хихону екипу Спортинга са 3:2 у утакмици 32. кола Примере. Атлетико у Мадриду савладао Осасуну са 3:0.

Спортинг је два пута водио против Реала, али је Иско голом у 90. минуту донео важна три бода Мадриђанима пред дерби са Барселоном у наредном колу шпанског шампионата.

Реал је први на табели Примере са 75 бодова, односно има шест бодова више од Барселоне која свој меч 32. кола игра касније данас. Спортинг је у зони испадања, на 18. позицији са 22 освојена бода.

За екипу из Мадрида нису играли Кристијано Роналдо, Гарет Бејл и Карим Бензема, што је Спортинг искористио на почетку меча. Хрватски фудбалер Дује Чоп је у 14. минуту донео предност Спортингу после асистенције Микела Весге.

Славље домаће екипе је, међутим, кратко трајало пошто је само три минута касније изједначио Иско.

Весга је на почетку другог полувремена поново довео Спортинг у вођство, пошто је мрежу гостујуће екипе погодио у 50. минуту главом, али је Реал головима Алвара Морате у 59. и Иска у 90. минуту преокренуо резултат и на крају славио победу.

Реал у наредном колу дочекује Барселону у великом шпанском дербију, док Спортинг иде у госте Осасуни.

Фудбалери Атлетико Мадрида победили су на свом терену Осасуну са 3:0 у утакмици 32. кола шпанске Примере.

Атлетико је трећи на табели Примере са 65 бодова, док је Осасуна на последњем месту са само 17 освојених бодова.

Голове за мадридски тим постигли су Јаник Караско у 30. и 47. минуту и Филипе Луис у 61.

Атлетико је могао у убедљивије да слави, али играчи тог клуа у финишу меча нису успели да искористе чак два једанаестерца у размаку од једног минута. Голман Осасуне Салваторе Сиригу прво је пенал одбранио Караску у 89. минуту, а потом и Томасу минут касније.

Екипа са Висенте Калдерона у наредном колу гостује Еспањолу, док Осасуна дочекује Спортинг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи