Руни после Мундијала напушта репрезентацију Енглеске

Капитен фудбалске репрезентације Енглеске Вејн Руни рекао је да ће се повући из државног тима после Светског првенства 2018. године у Русији.

Нападач Манчестер Jунајтеда, који је по доласку новог селектора Сема Алардајса поново изабран за капитена Енглеске, верује да ће после великог такмичења бити прави тренутак да оконча репрезентативну каријеру.

"Мислим да ће бити прави тренутак да се повучем из репрезентације после Мундијала у Русији. Дебитовао сам са 17 година за репрезентацију, а после Русије имаћу 32 године, дакле 15 година сам наступао за репрезентацију. Мислим да је време да завршимо", казао је Руни.

"Наравно, одлука је и на Сему, али ако и моја репрезентативна каријера буде завршена, то ће се догодити после успона и падова, и то ћу учинити као изузетно поносан човек", додао је он.

Руни је до сада за репрезентацију Енглеске одиграо 115 утакмица и постигао 53 гола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи