Буфон и Барзаљи до краја каријере у Јувентусу

Голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон и дефанзивац Андреа Барзаљи продужили су уговоре до 2018. године, што практично значи да ће у редовима шампиона Италије играти до краја каријере. И Буфон и Барзаљи су већ најављивали да ће се на крају наредне сезоне повући са терена.

Буфон је раније најавио да ће се након Светског првенства 2018. године пензионисати, па је његов уговор продужен до краја сезоне 2017/18.

Барзаљију је уговор са Јувентусом истицао на крају сезоне, па се са продужетком сарадње обавезао да за црно-беле игра до 37 године.

Буфон је од доласка из Парме 2001. године, уписао 579 наступа и освојио седам Скудета, један Куп и пет Суперкупова Италије.

Барзаљи је, пак, у Торино стигао 2011. године из Волфзбурга и до сада је одиграо 192 меча, постигао два гола и освојио пет титула шампиона Италије, Куп и три Суперкупа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи