Порази Арсенала и Тотенхема, Ливерпулова освета "Грађанима"

Лондонски тимови посустају у шампионској трци - Арсенал на свом терену поражен од Свонсија, Тотенхем изгубио од Вест Хема. Ливерпул декласирао Манчестер Сити и осветио се за пораз у Лига Купу.

Шампионска трка у Премијер лиги сваким даном је све напетија. Арсенал и Тотенхем нису искористили реми водећег Лестера, већ су се оклизнули у 28. колу и остали без бодова.

Арсенал је на свом терену, потпуно неочекивано, поражен од Свонсија са 2:1.

"Тобџије" су лепо отвориле меч, повеле голом Џоела Кемпбела у 15. минуту. Међутим, гости су изједначили до одмора, преко Вејна Раутлеџа у 32. минуту.

Потпуни преокрет донео је капитен екипе из Велса, Ешли Вилијамс у 74. минуту.

Тотенхем, који заузима друго место на табели, поражен је у малом лондонском дербију од Вест Хема, који ове сезоне фантастично игра против фаворита. 

Једини гол на мечу постигао је Антонио у седмом минуту.

Дерби је одигран у Ливерпулу, где је тим Јиргена Клопа дочекао Манчестер Сити, само три дана након пораза у финалу Лига Купа. 

"Црвени" су потпуно декласирали "Грађане", са 3:0 и осветили се за недељни пораз.

Адам Лалана је довео Ливерпул у вођство прецизним ударцем из даљине у 34. минуту, а предност је удвостручио бивши фудбалер Манчестер Ситија, Џејмс Милнер седам минута касније. 

Коначан резултат поставио је Роберто Фирмино у 57. минуту.

Стоук је минималним резултатом савладао Њукасл, голом Шаћирија, а истим резултатом Манчестер Јунајтед је славио против Вотфорда, голом Хуана Мате.

После 28. кола Премијер лиге, Лестер је први са 57 бодова, Тотенхем има три мање, док је Арсенал трећи са 51.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи