И то се десило - Бајерн изгубио у Минхену

Мајнц изненадио Баварце и славио у Минхену а 2:1. Дортмунд сигуран против Дармштата, агонија Леверкузена се наставља.

Фудбалери Бајерна из Минхена претрпели су тек други пораз у Бундеслиги, пошто су на свом терену изгубили од Мајнца 1:2, што је искористила Борусија Дортмунд и пришла на пет поена заостатка.

Бајерн је данас потпуно доминирао у утакмици 24. кола, али није успевао да искористи своје шансе, а голман Мајнца Лорис Каријус неколико пута је спасавао свој тим.

Гости су своја два гола постигли из укупно три шута у оквир гола, а посед лопте им је био мањи од 30 одсто, али су на крају успели да направе велико изненађење.

Голове за Мајнц постигли су Хаиро Самперио у 26. и Џон Кордоба у 86. минуту, док је стрелац за Бајерн био Арјен Робен у 64. минуту.

Бајерн је остао на 62 бода, док Дортмунд има 57, после сигурне победе над Дармштатом од 2:0.

До краја такмичења остало је још 10 кола. Мајнц је остао на петом месту са 39 бодова, колико има и Борусија Менхенгладбах, која је данас сигурно победила Штутгарт 4:0.

Шалке је дошао на шесто место победом над Хамбургом 3:2 и сада има 38 бодова, три више од Бајер Леверкузена, који је вечерас код куће поражен од Вердера 1:4. То је "аспиринџијама" био трећи узастопни првенствени пораз.

Вердер је тим тријумфом избио ван опасне зоне, са бодом више од Ајнтрахта, који је изгубио од Херте у Берлину 2:0.

У борби за опстанак, Хофенхајм је забележио важну победу над Аугсбургом 2:1. Тријумф тиму донео је Марк Ут у 81. минуту меча, а то је Хофенхајму била друга победа у последње три утакмице и сада има 21 бод, два мање од Ајнтрахта.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи