Читај ми!

Ковачевић: Верујем у нови подвиг против Португалије

Селектор футсал репрезентације Србије Аца Ковачевић изјавио је да верује у ново изненађење и елиминацију Португалије, на челу са Рикардињом, у баражу за Светско првенство у Колумбији. Србија и Португалија недавно су се састали у групној фази ЕП у Београду, а изабраници Аце Ковачевића славили су са 3:1.Први меч баража за пласман на Светско првенство између Србије и Португалије игра се 22. марта, а реванш је на програму 12. априла у Лисабону.

"Захвалио бих се Граду и медијима на подршци током Европског првенства у Београду. Надам се да подршка неће изостати ни за 20 дана када дочекујемо Португалију. Покушаћемо опет да испунимо Арену, потребна нам је помоћ са трибина како бисмо их елиминисали", рекао је Ковачевић на конференцији за медије у Скупштини града.

Србија и Португалија недавно су се састали у групној фази ЕП у Београду, а изабраници Аце Ковачевића славили су са 3:1.

"Ниста не може да се са сигурношћу каже. Португалци ће хтети да се реванширају за пораз на шампионату. Они су фаворити, ако говорим у процентима однос је 60-40. Тражићемо тријумф на домаћем терену и мирнији одлазак на реванш. Желимо да направимо исти подвиг као 2012. када смо играли Европско и Светско првенство у истој години", поручио је селектор Србије.

Према његовим речима екипа се опоравила после емотивног и физички напорног континенталног шампионата, на којем је четвртим место остварила највећи успех у историји српског футсала.

"Момци су се вратили у клубове и опоравили. Сви су спремни и орни за дуел", јасан је био Ковачевић.

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић истиче да ће и овога пута Арена бити прави домаћин.

"Позвао бих суграђане да помогну и подрже репрезентативце, они су то заслужили борбеношћу и залагањем за национални дрес. Футсалери су нам донели много радости", закључио је Петронијевић.

Први меч баража за пласман на Светско првенство између Србије и Португалије игра се 22. марта, а реванш је на програму 12. априла у Лисабону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи