Читај ми!

Манчинију ултиматум, мора да добије четири од пет утакмица

Тренер фудбалера Интера Роберто Манчини мораће да добије четири од пет наредних утакмица уколико жели да избегне отказ, преноси Газета дело Спорт.

Како се наводи, председник Ерик Тохир незадовољан је резултатима у 2016. години, посебно јер је пре тога Интер био лидер Серије А и поставио је италијанском тренеру ултиматум да тријумфује бар четири пута у утакмицама против Палерма, Болоње, Роме, Торина и Фрозинонеа.

Да је Манчинијев статус неизвестан потврдио је и почасни председник "нероазура" Масимо Морати.

"Тренутно је незгодна ситуација, није лако Роберту. Он је искусан и добар тренер, права особа за Интер и мислим да кривца не можемо да тражимо у Манчинију. Верујем да ће поправити ситуацију", рекао је Морати.

Манчини неће имати притисак вечерас у реванш мечу полуфинала Купа Италије против Јувентуса, што му је поручио и Тохир после пораза у првом дуелу 3:0.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи