Ван Гал може све - па и да се претвори у петла!

Говорили су да није забаван. Ни он ни његов Манчестер Јунајтед. Да само гледа своју таблу са магнетићима, своје блокче у које повремено запише понешто и свој тим који игра монотон фудбал без духа и смисла. А онда их је Луј ван Гал све демантовао у мечу са Арсеналом. Након тога је заслужио да постане и звезда интернета...

Театрални пад Луја ван Гала на мечу са Арсеналом (који је његов тим победио са 3:2), којим је код четвртог судије покушао да дочара симулирање фудбалера из Лондона, креирало је подлогу за интернет фудбалску заједницу да отпочне са стварањем најразличитијих мимова. Нико у томе није био бољи, да се приметити, од холандског портала „Лаки ТВ".

У овој пародији Ван Гал је приказан као неко ко може да мења свој лик и облик, а то користи да се претвори у петла и онда прошета тереном, са све беспомоћним редарима који покушавају да га ухвате.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи