Читај ми!

Мадридска болница: Бејл се опоравио, Модрић повређен

Фудбалер мадридског Реала Гарет Бејл опоравио се од повреде и после више од 40 дана тренирао са екипом.

Шпански Ас преноси да Велшанин неће играти на сутрашњем мечу против Левантеа у гостима, али биће спреман за суботу и меч против Селте у 28. колу Примере.

Тренер Зинедин Зидан има план да Бејлу против тима из Вига укаже шансу са клупе, док би у реваншу осмине финала Лиге шампиона са Ромом био већ у стартној постави.

Повратак Бејла само је једна добра вест за француског стручњака, пошто у наредном периоду због повреда неће моћи да рачуна на Карима Бензему, Марсела, Алвара Арбелоу, а однедавно и на Луку Модрића.

Хрватски везиста повредио се протеклог викенда у мечу против градског ривала Атлетика (0:1) и за сада није познато колико ће одсуствовати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи