Њукасл немоћан на Гудисону, без голова у Вотфорду

Евертон без проблема са "свракама" на Гудисон парку, три гола "карамела" за нова три бода. Вотфорд и Челси одиграли 0:0.

Њукасл је на Гудисон парк у Ливерпулу стигао са великим амбицијама, али су се њихове наде брзо распламсале.

Арон Ленон је донео предност домаћину у  23. минуту, а у финишу меча, два гола, оба са беле тачке, постигао је Рос Баркли. Прво у 88, а потом и у 93. минуту.

Њукасл је завршио меч са десеторицом играча у пољу, пошто је искључен Џамал Ласелс у надокнади. Занимљиво, млади енглески фудбалер је у игру ушао у 44. минуту уместо Мбембе.

Српски репрезентативац Александар Митровић, у игру је ушао у 55. минуту.

У другом данашњем премијерлигашком мечу, Вотфорд и Челси су одиграли нерешено 0:0.

У центру пажње је био Дијего Коста, који се у финишу првог дела игре покошкао, а онда умало и потукао са Паредесом. Пргавог Бразилца са шпанским пасошем смиривао је и тренер противничке екипе, Кике Санчес Флорес.

Иначе, Челси није регистровао колумбијског нападача Радамела Фалкаа за наставак такмичења у Лиги шампиона, а уместо њега прилику да заигра за "плавце" у најјачем такмичењу Европе добиће Алешандре Пато.

Фалкао од октобра прошле године није играо због повреде, али ни пре тога, код тадашњег тренера Жозеа Мориња се није наиграо, пошто је одиграо само девет мечева и постигао један гол.

Крајем јануара Челси је позајмио Пата из Коринтијанса.

Челси се у осмини финала Лиге шампиона састаје са Пари Сен Жерменом, а први меч играће се 16. фебурара у Паризу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи