Бекам предводи честитке Зидану за посао у Реалу

Енглески фудбалер Дејвид Бекам поздравио је именовање свог некадашњег саиграча Зинедина Зидана за тренера Реал Мадрида. Зидану су срећу пожелели и многи други великани фудбала и његови бивши саиграчи.

"Може ли бити боље од овога? Човек који је био најбољи у спорту који сви волимо преузима клуб који ја и многи други волимо", написао је Бекам на Инстаграму.

Њих двојица су заједно играли у Реал Мадриду у ери "галактикоса".

"Он је неко ко је мотивисан и страствен и не прихвата неуспех на било ком нивоу. Преузима посао од врло искусног тренера и поштује игру и долази на функцију коју ће ценити", написао је Бекам.

Зидану су срећу пожелели и многи други великани фудбала и његови бивши саиграчи.

Бразилац Роналдо је оценио да је "Реал у добрим рукама". Мичел Салгадао му је пожелео све најбоље, рекавши да има "незаборавне успомене" са њим.

Срећу су му пожелели и Ћаби Алонсо, Дидије Дрогба и многи други, док је његов саиграч из репрезентације Кристоф Дугари казао да је "Зидан скромно учио посао и стекао квалификације" да буде тренер Реала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи