Читај ми!

Младеновић у Келну: Једва чекам да заиграм Бундеслигу

Српски фудбалер Филип Младеновић постао је нови играч Келна, са којим је потписао уговор на четири и по године, саопштио је ован немачки прволигаш.Младеновић је дошао из белоруског БАТЕ Борисова. Клубови нису објавили колики је трансфер 24-годишњег левог бека, али медији у Немачкој нагађају да је у питању сума од око милион и по евра.

Младеновић је у БАТЕ дошао 2014. године из Црвене звезде. За белоруског шампиона одиграо је 78 утакмица, укључујући и 11 у Лиги шампиона, у којој је постигао два гола.

"Бундеслига ми је велики изазов и веома се радујем што ћу моћи да је играм са Келном. Разговори са управом су ме апсолутно убедили да је ово прави потез за мене. Много сам слушао о Келну у мојој родној Србији. Стварно једва чекам да упознам саиграче, град и клуб", рекао је Младеновић за сајт клуба.

Директор Келна Јерг Шматке казао је да је доласком Младеновића тим комплетиран за наставак сезоне.

"Он има међународно искуство и снажно држи леву страну. Скренуо је на себе пажњу у Лиги шампиона ове сезоне, тако да сам врло задовољан што нас је изабрао и што смо успели да завршимо овај трансфер", рекао је Шматке.

Келн је први део Бундеслиге завршио на деветом месту, са 24 бода из 17 утакмица. Сезона се наставља 23. јануара, када ће "јарчеви" дочекати Штутгарт.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи