Читај ми!

Илиев: Бразилац Евертон Луиз долази у Партизан

Фудбалер Санкт Галена Бразилац Евертон Луиз потписаће уговор са Партизаном на две и по године, рекао је спортски директор црно-белих Ивица Илиев.

"Све је завршено. Договорили смо услове сарадње са Евертоном Луизом и његовим доскорашњим клубом Санкт Галеном. Играч ће до краја недеље допутовати у Београд, кад ћемо утаначити још неке детеље и потписати уговор на две и по године", рекао је Илиев.

Везни фудбалер Евертон Луиз (28) ће бити треће појачање Партизана после голмана Бојана Шаранова и десног бека Марка Јовановића.

Евертону Луизу је остало годину и по дана уговора са Санкт Галеном.

"Швајцарци су најпре тражили обештећење од милион евра, али добили смо играча за знатно мање новца. Кључну улогу у преговорима обавио је наш генерални директор Милош Вазура. Успео је да смањи цену", рекао је Илиев.

Евертон Луиз је до сада играо још за Понте Прети, други тим Палмеираса, ЦРБ и Лугано.

"Добили смо мотор. Право срце тима. Бомбу у правом смислу те речи. То је енергија која нам је била потребна јесенас", рекао је Илиев.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи