Читај ми!

Победе Реала, Барсе и Атлетика

Фудбалери Реал Мадрида су на свом стадиону са 3:1 победили Реал Сосиједад. Барселона је била убедљива против Бетиса - 4:0. Атлетико Мадрид је у финишу сусрета стигао до победе над Ваљеканом, 2:0. Тријумфе остварили Севиље и Еибара.

Реал је после одиграних 17 утакмица у шпанском првенству био први  са 36 бодова, али само док своје мечеве нису одиграли Барселона и Атлетико Мадрида. Барселона након тријумфа над Бетисом има два бода више и утакмицу мање. Док се атлетико после победе над Ваљеканом изједначио са Барсом.

Реал је тешко победио Сосиједад. Кристијано Роналдо је у 24. минуту промашио пенал, али је у 42. имао нову прилику и био је прецизан из једанаестерца.

Сосиједад је изједначио у 49. минуту преко Бруме, али су Роналдо другим голом у 67. и Лукас у 86. минуту донели победу мадридском клубу.

Фудбалери Барселоне победили су на свом терену Бетис са 4:0. Барса је повела голом Хајка Вестермана у 29. минуту, који је после пречке Нејмара из једанаестерца натрчао на лопту и проследио је у свој мрежу.

На 2:0 повисио је Лионел Меси у 33. минуту, да би Луис Суарес са головима у 46. и 83. минуту поставио коначан резултат.

Овом победом Барселона је задражала прву позицију у Примери са 38 бодова, колико има и Атлетико Мадрид, док је Бетис 12. са 20.

Атлетико Мадрид је тек у завршници другог полувремена дошао до победе против Раја, а голове су постигли Анхел Кореа у 88. минуту и Антоан Гризман у 90. Мадриђани су овом победом избили на деобу првог места Примере са 38 бодова, док је Рајо 18. са 14.

Севиља је на свом терену са 2:0 савладала Еспањол. Стрелци за Севиљу били су Чиро Имобиле у 16. и Евер Банега у 41. минуту. Екипа из Андалузије је тако остварила трећи тријумф на последњих пет утакмица, па тако заузима седмо место са 26 бодова, док је Еспањол 13. са 20.

Еибар је против Хихона успео да прекине серију од пет утакмица без тријумфа у Примери. Најзаслужнији за тријумф били су Кеко који је у 55. минуту довео свој тим до предности, да би Борха Бастон у 62. поставио коначан резултат.

Еибар се налази на деветој позицији са 24 бода, док је Хихон 16. са 15.

Малага је избегла изненађење против Левантеа у гостима и славила са 1:0 голом Дуде у 78. минуту.

Малага је 11. на табели са 20. бодова, док је Леванте остао последњи са 11.

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи