Венгер: Арсенал ће имати много посла у прелазном року

Коначно лепе вести за навијаче Арсенала - Арсен Венгер је рекао да ће "тобџије" имати много посла у јануарском прелазном року.

Менаџер Арсенала Арсен Венгер рекао је да ће клуб имати много посла у јануарском прелазном року, пошто жели да доведе нове играче како би екипа остала у врху Премијер лиге.

Венгер није желео да открије о којим играчима се ради, а британски медији спекулишу да је реч о фудбалеру Базела Мохамеду Елненију. Наводно, управе два клуба су постигле договор о трансферу.

"Ви (новинари) знате више од мене. Нажалост, сада не можемо ништа да саопштимо пошто ништа није завршено. Бићу заузет у јануару, већ сам заузет. Пре месец дана сам рекао да смо, због великог броја такмичења у којима учествујемо, 'кратки' на средини терена. Бићемо заузети", рекао је Венгер, пренели су британски медији.

Венгеру су потребни играчи средине терена пошто су на тој позицији повређени Франсис Кокелан, Санти Казорла и Џек Вилшир, а повређен је и нападач Дани Велбек.

Арсенал је у понедељак победио Борнмут са 2:0 и уз јучерашњи реми Лестера и Манчестер ситија, "тобџије" су преузеле прво место на табели.

Медији спекулишу и да је Венгер заинтересован за играча Саутемптона Виктора Ванјаму.
Арсенал је први на табели са 39 бодова колико има и Лестер и покушаће да освоји шампионску титулу први пут од 2004. године.

"Уверен сам да ћемо се борити да останемо у врху. Али, има још да се игра, тек смо на половини првенства", рекао је француски тренер.

Венгер је рекао и да очекује да ће се нападач Алексис Санчес, који је повредио тетиву крајем новембра, вратити у екипу 9. јануара за утакмицу против Сандерленда, у трећем колу ФА купа.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи