Левандовски: Бићу још бољи после зиме

Роберт Левандовски, играч који је, без дилеме, обележио први део сезоне, верује да ће у 2016. години бити још бољи.

Фудбалер Бајерна из Минхена Роберт Левандовски верује да други део сезоне може да одигра и боље него први.

Левандовски је од почетка сезоне постигао 23 гола на 26 утакмица.

"Ово је дефинитивно била моја најбоља полусезона у Бајерну до сада. Постигао сам доста голова у Бундеслиги и Лиги шампиона... Последњих неколико година сам обично играо боље после зимске паузе. Неће ми сметати ако се то догоди и сада", рекао је Левандовски за сајт клуба.

"Даћу све од себе да тако буде, јер најважније утакмице тек долазе", додао је он.

Једна од најбољих утакмица Левандовског у првом делу сезоне је свакако меч против Волфсбурга. Он је тада у игру ушао на полувремену, да би потом за само девет минута постигао пет голова.

"То је била невероватна ноћ за мене и за све у Бајерну. Још као дечак сам сањао да на једној утакмици постигнем пет голова, а онда сам то урадио за само девет минута. Пети гол на тој утакмици је мој најбољи гол ове године", рекао је пољски фудбалер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи