Читај ми!

Клоп: Морао сам да мењам стил игре због временских услова

Тренер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да је морао да прилагоди свој стил фудбала временским условима у Енглеској.

"У Енглеској се игра брже него у Немачкој. Има неколико ствари које убрзавају игру, а стил је другачији делимично и због временских прилика", рекао је Клоп за немачки Билд.

Клоп је навео да ветар може да буде "прилично екстреман" у Енглеској.

"Први гол Стоука против Манчестер јунајтеда је савршен пример тих екстремних услова. Играчи који нису из Велике Британије морају да се навикну на ветар... Морао сам да прилагодим свој стил игре временским условима. Овде сте често приморани да се држите једноставних ствари", рекао је Клоп.

Некадашњи тренер Борусије из Дортмунда приметио је и разлику међу судијама у Премијер лиги и Бундеслиги.

"Енглеске судије не личе на своје немачке колеге. Наравно, никад се нећете извући после бруталног старта, али дуели у Премијер лиги су доста интензивнији. Стартови који се свирају у Немачкој као прекршаји, овде су нормални стартови", рекао је тренер Ливерпула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи