Јоветић: Немам никаквих проблема са Икардијем

Стеван Јоветић каже да не постоји никакав проблем између њега и Маура Икардија. Репрезентативац Црне Горе верује да ће се њих двојица још боље разумети на терену.

Фудбалер Интера Стеван Јоветић рекао је да нема никаквих проблема са капитеном екипе Мауром Икардијем, као и да се разумевање међу њима побољшава.

"Однос са Икардијем? Немам никаквих проблема са њим, ни на терену ни ван њега. Нисмо често играли заједно, али он је сјајан играч и сјајан тип и поправићемо међусобно разумевање", рекао је Јоветић новинарима у Дохи.

Интер ће у престоници Катара играти пријатељску утакмицу против Пари Сен Жермена.

Медији и навијачи често су ове сезоне критиковали партије ове двојице нападача када су заједно у тиму, иако Интер бележи сјајне резултате и тренутно је први на табели Серије А.

Првенство Италије наставља се следеће недеље, а противник "неразура" биће Емполи.
"ПСЖ ће бити сјајан тест за нас. Надамо се добром резултату да бисмо се припремили за наставак првенства и утакмицу са Емполијем", рекао је Јоветић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи