Читај ми!

Клоп мами Пепа: Волео бих да дође ...

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да би долазак Пепа Гвардиоле у Премијер лигу донео још већи квалитет том такмичењу и да би волео поново да се надмеће са њим.

"Ако се стварно догоди да Гвардиола дође у Енглеску, лига би додатно добила на снази. Он је можда најбољи тренер на свету и његов долазак би отежао рад осталим тимовима", рекао је Клоп за немачки Билд.

Шпански тренер напушта Бајерн на крају сезоне и највероватније ће се преселити у Енглеску, пошто се спомиње његов прелазак у Челси или клубова из Манчестера Сити и Јунајтед.

На столу већ има понуду "грађана" за рекордних 25 милиона по сезони.

Гвардиола се већ трећу сезону налази у Бајерну, са којим је освојио две титуле Бундеслиге, национални куп, УЕФА Суперкуп и Светско клупско првенство. Пре тога водио је Барселону са којом је освојио све што може, укључујући две Лиге шампиона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи