Читај ми!

Грујић: Не смем да откријем да ли ме је звао Клоп

Фудбалер Црвене звезде Марко Грујић потврдио је да постоји велико интересовање Ливерпула, али да ће у случају да напусти црвено-беле гледати да то буде клуб у којем ће моћи да напредује. Црвена звезда представио календар "Понос града".

"Тешко је играти када те се толико прича о трансферу, али мој посао је да играм фудбал. Фокусиран сам на обавезе, размотрићу понуде и видети где могу највише да напредујем. Ливерпул ме прати, али о томе се баве људи из клуба и мој агент. Они ми преносе те ствари", рекао је Грујић Тањугу и додао да не сме да открије да ли га је лично контактирао менаџер Ливерпула Јирген Клоп.

Млади везни фудбалер истиче да му је сан да са матичним клубом заигра у Лиги шампиона, иако ће то бити тешко оствариво због великог интересовања европских тимова за њега.

"Пласман у Лигу шампиона и играти у њој на нашем стадиону је нешто што сам одувек маштао. Надам се да ћу то успети да приуштим. Играмо једну од најуспешнијих сезона што се тиче домаћег такмичења, а наредни ниво је Европа", поручио је Грујић и похвалио атмосферу у тиму.

"Никада у каријери нисам радио у тиму у којем влада боља атмосфера. Странци су се сјано уклопили и за пожелети је да се ради овде и са тренером какав је Божовић", поручила је Звездина "осмица".

Грујић је био један од најзаслужнијих играча Црвене звезде за јесењу титулу и велику бодовну предност у односу на конкуренте.

"Остварили смо изузетно важну разлику већ у првом делу сезоне. Нико на почетку није ни сањао да можемо да направимо овакав "бум", посебно када се погледа како смо кренули и рано испали из Европе. Касније се све поклопило и пружали смо игре какве од нас сви очекују. Играћемо на гол више и на пролеће", закључио је Грујић.

Црвена звезда представио календар "Понос града"

Фудбалски клуб Црвена звезда промовисао је данас календар за 2016. годину, који носи назив "Понос града". а календару су фотографије фудбалера црвено-белих и стручног штаба на познатим локацијама Београда, као што су Скадарлија, Кнез Михаилова, Храм Светог Саве, мост на Ади...

Тренер Звезде Миодраг Божовић рекао је да му се календар много свиђа.

"Слике играча и мало мање стручног штаба, сви смо "искривљени", али добар је фотошоп. Снимали смо у Скадарлији и одмах смо по добацивањима знали ко је звездаш, а ко партизановац", рекао Божовић, спреман увек да се нашали.

Директор маркетинга црвено-белих Горан Броћић честитао је фудбалерима на резултатима ове сезоне.

"Идејни творци календара су играчи и сви из клуба смо поносни на њихов учинак", рекао је Броћић.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи