Михајловић: Имам поверење у свој рад

Тренер фудбалера Милана Синиша Михајловић изјавио је да га не брину приче о његовој смени и да има пуно поверење у свој рад.

Италијански медији преносе да ће српски стручњак сигурно добити отказ у случају да у четвртак испадне из Купа Италије од Сампдорије, као и да би уместо њега тим привремено могли да воде тим Мауро Тасоти и Кристијан Броки.

"Миран сам и имам потпуно поверење у свој рад. Нема потребе за паником, имам широка рамена. Не знам шта мисли Берлускони и шта је говорио, али и не желим то да коментаришем", рекао је Михајловић на конференцији за медије уочи меча против његовог бившег клуба.

Михајловић је додао да је "росонерима" недостајало среће у претходним мечевима.

"Заслужили смо да победимо Карпи и Верону, са та четири бода били бисмо на корак од места које води у Лигу шампиона. Знамо које сегменте морамо да побољшамо, верујемо у успешну сезону", закључио је некадашњи селектор Србије.

Фудбалери Милана у четвртак од 21 сат гостују Сампдорији у осмини финала Купа Италије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи