Друловић: Не знам да ли остајем у Партизану

Тренер Партизана Љубинко Друловић рекао је да не зна да ли му је утакмица против Борца последња на клупи црно-белих и додао да његова екипа жели да победом заврши први део сезоне у Супер лиги Србије.

"Очекује нас тешка утакмица против Борца, који ове сезоне игра добро и ефикасно. Заслужено је на позицији на којој јесте. То је екипа која воли да се надиграва. Биће тешка утакмица. И поред празног стадиона морамо да дамо максимум и да победом завршимо полусезону", рекао је Друловић.

Партизан у среду од 17.00 дочекује Борац у утакмици 22. кола Супер лиге Србије.

"Познајемо екипу Борца, знамо њихов квалитет, покушаће да нас изненади као што је изненадио Звезду, али се надам да нећемо бити наивни и примати лако голове", рекао је Друловић.

Друловић је навео да на сутрашњој утакмици неће моћи да рачуна на Марка Јевтовића због картона и додао да је још неизвесно ко ће од играча моћи да игра.

После пораза од Аугзбурга и елиминације Партизана из Лиге Европе, Управни одбор црно-белих је поднео оставку, а генерални директор Милош Вазура је тада изјавио да ће Друловић сигурно водити екипу до краја првог дела сезоне. У медијима су се одмах појавиле информације да ће њега на клупи Партизана заменити Иван Томић.

"Искрено, припремам утакмицу као и све до сада. Да ли ће бити последња, ја стварно не знам", навео је Друловић.

Новинаре је занимало и како би оценио свој рад у Партизану откако је преузео тим од средине октобра.

"С обзиром на све услове који су били, задовољан сам, оценио бих свој рад изузетно позитивно... Осим тог резултата против Аугзбурга... Сигурно да сам ја највише желео ту победу", рекао је Друловић.

"Мој боравак у Партизану можемо да поделимо на два дела. Један део је када сам дошао и наследио екипу која је имала проблем, то није била добра фаза. Друга фаза је после паузе у првенству. Екипа је почела да игра много боље. Неке повреде су нас пореметиле, остајали смо без важних играча. У другој фази смо играли много боље, осим против Аугзбурга", додао је Друловић.

Он се поново осврнуо на тај меч против Аугзбурга.

"Нама је било најтеже, желели смо успех, али то је фудбал. Порази су део фудбала. Можда ми у Србији претерујемо и све схватамо трагично. Направили смо трагедију иако је то само један фудбалски пораз. Тешко нам је пало, али живот иде даље", рекао је Друловић.

Дан после утакмице са Борцем играчи Партизана одлазе на одмор, а окупљање за наставак сезоне заказано је за 14. јануар.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи