Ван Гал доводи Родригеса, Стоунса и Лукакуа?

Менаџер Манчестер Јунајтеда Луј ван Гал спремио је списак потенцијалних појачања у јануару, на коме се налази двојац из Евертона Џон Стоунс и Ромелу Лукаку, као и звезда Реал Мадрида и селекције Колумбије Хамес Родригес, преносе медији у Енглеској.

Ван Гал има огромних проблема са повредама играча (да не причамо о резултатима и, још симптиоматичније, игри). Чак деветорица фудбалера су били ван конкуренције у поразу од Борнмута (2:1), због чега жели да се појача у свакој линији.

Лукаку је ове сезоне постигао већ 15 голова, а холандски стручњак мисли да би био веома компатабилан са Антонијем Марсијалом, Мемфисом Депајем и Вејном Рунијем.

Неће бити лако довести тројицу поменутих фудбалера, посебно јер имају озбиљне улоге и сходно томе и чврсте уговоре у својим клубовима, али Ван Гал ће поново имати много новца на располагању за појачања.

"Црвени ђаволи" су испали из Лиге шампиона и европски пут ће наставити у Лиги Европе. У Премијер лиги, где никога нису одушевили, ипак "гурају сасвим добро", пошто су четврти на табели. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи