Читај ми!

Већина учесника незадовољна жребом за ЛШ

Већина представника учесника осмине финала фудбалске Лиге шампиона незадовољна је данашњим жребом за осмину финала Лиге шампиона.

Бранилац трофеја Барселона састаће се са Арсеналом, прошлосезонски финалиста Јувентус са Бајерн Минхеном, док ће један од дербија бити и дуел Пари Сен Жермена и Челсија.

Директор Барселоне Алберт Солер рекао је да је Арсенал јак тим и да ће дуели са њима бити велике утакмице.

"Енглески клубови су увек веома јаки. Биће то веома атрактивне утакмице и мораћемо да играмо најбоље могуће. Арсенал није фаворит, али ни ми себе не сматрамо фаворитима", рекао је Солер после жреба у Ниону.

Спортски директор Јувентуса Павел Недвед рекао је да се надао да ће његов клуб имати више среће на жребу.

"Надали смо се да ћемо имати више среће на жребу, али смо и поред тога уверени да можемо да одиграмо добро у овом двомечу и прођемо Бајерн, иако смо свесни да је то опак противник", рекао је Недвед.

Представник Бајерна Франц Бекенбауер рекао је да је Јувентус један од најбољих клубова у Европи.

"Биће веома узбудљиво. Сигурно је да је предност Бајерна што ће прву утакмицу играти у гостима, али свеједно, то је ипак један од најбољих клубова у Европи", казао је Бекенбауер.

Фудбалер Бајерна Жером Боатенг је рекао да је Јувентус јак тим, али да је немачки клуб фаворит у том дуелу.

У осталим утакмицама, Реал Мадрид ће играти против Роме, ривал Атлетико Мадриду биће ПСВ, а састаће се још Бенфика и Зенит, Динамо Кијев и Манчестер сити, као и Гент и Волфсбург.

Директор Реал Мадрида Емилио Бутрагењо истакао је да ће његов клуб морати да буде више него опрезан против Роме.

"Рома је тежак противник, добра такмичарска екипа. Неће бити добро по нас ако себе будемо видели као фаворита. Рома је италијански клуб, а италијански клубови вам ништа неће препустити", навео је Бутрагењо.

Тренер Динамо Кијева Сергеј Ребров био је један од задовољнијих након жреба. Он је рекао да је Сити солидан и добро балансиран тим.

"Сити је солидан тим, али смо већ играли против њих и то са успехом. Свако има слабе тачке, а наш посао је да нађемо њихове. Тада ће и бити велики број утакмица у енглеској Премијер лиги, играће два пута недељно и то је значајна ствар", рекао је Ребров.

Представник Атлетико Мадрида Клементе Виљаверде рекао је да је ПСВ тежак противник, али да је његов клуб срећан што ће трећи пут узастопно играти осмину финала.

"ПСВ је јака екипа са великом историјом у Европи и сигурно је да ће бити тешко против њих. Ми смо трећу сезону узастопно у осмини финала и веома смо срећни због тога", рекао је Виљаверде.

Генерални менаджер Волфсбурга Клаус Алофс рекао је да је веома задовољан жребом.

"Састаће се два тима која су сви остали клубови желели за противника. Гент је непозната екипа, новајлија у Лиги шампиона. Жреб је за нас интересантан и изгледа изводљиво проћи у четвртфинале. Али, не смемо олако да схватимо противника", рекао је Алофс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи