Читај ми!

Ивановић: Резултати Челсија важнији од мог уговора

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић изјавио је да су му бољи резултати Челсија, уз његов пун допринос, важнији од преговора о продужетку уговора.

"Фокусиран сам на игре тима, потребни су нам бољи резултати у лиги, верујем уз мој бољи учинак. За разговоре о новом уговору увек има времена. Мени је овде добро", изјавио је Ивановић.

Италијански и енглески медији претходних дана преносили су да је Ивановић на прагу преласка у Интер, који му нуди двогодишњи уговор, уколико у јуну као слободан играч дође у Милано.

Ивановић је у Челсију од 2008. године и до сада је освојио девет трофеја - укљујући две Премијер Лиге, Лигу шампиона и Лигу Европе.

УКолико се одлучи за останак у Лондону, сходно правилима која важе у клубу за играче старије од 30 година, потписаће једногодишњи уговор.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи