Читај ми!

Оштре казне Панатинаикосу

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Грчке казнила је Панатинаикос одузимањем три бода у првенству, ночаном казном и затварањем стадиона на наредна четири меча због нереда навијача пред утакмицу против Олимпијакоса.

Панатинаикос ће због дивљања навијача око и на стадиону Апостолос Николаидис пре меча са Олимпијакосом морати да плати 190.000 евра, а такође ће морати да игра без публике на свом терену против Астераса, Панетоликоса, Паниониоса и Ксантија.

Панатинаикос је после одузимања бодова на петом месту шампионата са 19 бодова, док је Олимпијакос први са 33.

Уочи утакмице 11. кола грчке Супер лиге између Панатинаикоса и Олимпијакоса у Атини 21. новембра дошло је до великих нереда, па је утакмица одложена до даљег.

Сукоб навијача Панатинаикоса и полиције почео је испред стадиона, око два сата пре планираног почетка утакмице, када су присталице домаћег клуба, наводно без улазница, покушале да уђу на стадион.

Они су тада полицију гађали камењем, а сукоб се наставио и унутар стадиона, када су фудбалере Олимпијакоса који су изашли на загревање гађали бакљама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи