Читај ми!

Максимовићу дупла зарада и уговор до 2019.

Српски фудбалски репрезентативац Никола Максимовић продужиће уговор са Торином до 2019. године, а плата му је дуплирана, тврди Тутоспорт.

Како наводи угледни лист, веома упућен у дешавања у Торину, Максимовићу ће бити дуплирана плата и зарађиваће 800.000 евра годишње.

Торино је летос за Максимовића одбио све понуде мање од 18 милиона евра, иако су за трансфер били заинтересовани Наполи, Милан, Рома и Фиорентина.

Максимовић, који је за репрезентацију Србије одиграо седам мечева, 2013. године прешао је из Црвене звезде у Торино.

Иначе, "бикови" су почели масовно да потписују нове уговоре са кључним играчима јер су то недавно учинили Вивес, Гаци, Бово, Морети, Макси Лопез и Бруно Перез, а ускоро ће и капитен Глик.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи