Минималац Ливерпула, нови кикс Арсенала

Фудбалери Ливерпула победили су на свом терену екипу Свонси са 1:0, док су Норич и Арсенал одиграли нерешено 1:1 у последњим утакмицама 14. кола енглеске Премијер лиге.

Ливерпул се пред својим навијчима намучио да дође до тријумфа, али су ипак средином другог дела игре успели да стигну до гола, који им је донео другу узастопну победу.

Једини гол на утакмици постигао је Џејмс Милнер у 62. минуту из једанаестерца.

На утакмици између Норича и Арсенала виђена је велика борба, али ниједна екипа није успела да стигне до победе.

Гости из Лондона повели су у 30. минуту голом Месута Озила, да би изједначње Норичу донео Луис Грабан у 43. минуту.

Поред нешто лошијег резултата, пошто Арсенал није успео да се изједначи са лидером шампионата Манчестер ситијем на врху табеле, "тобџије" брину и повреде двојице кључних играча - Алексиса Санчеса и Лорана Кошчелнија.

Арсенал после комплетног 14. кола заузима четврто место са 27 бодова, Ливерпул је шести са 23, док је Свонси 15, а Норич 16. са 14, односно 13 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи